Keçiören'de yenileme çalışmalarına devam!

Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki park, bahçe ve mesire alanlarının ihtiyaçlarına yönelik üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşlara kaliteli bir yaşam sunmak amacıyla yapılan bu çalışmalar, büyük bir maliyet tasarrufu sağlıyor.

Keçiören Belediyesi, parkların işleyişi, bakımı ve onarımını üstlenerek, yıpranmış ve hasar görmüş alanları yeniliyor ve tekrar hizmete sunuyor. Bu kapsamda, çocuk oyun alanlarından spor aletlerine, yürüyüş yollarından sosyal donatı ekipmanlarına kadar pek çok alanın bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları yürütülüyor. Ekipler, 7/24 sahada bulunarak düzenleme gerektiren yerleri tespit ediyor.

''EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR VE ÜRETİYOR''

Bakım ve onarım çalışması gerektiren alanları not eden ekipler, atölyelerle iletişime geçerek gerekli çalışmaların yapılmasını sağlıyor. Koordineli bir şekilde çalışan ekipler, marangoz, kaynak, boya ve elektrik atölyelerinde birçok araç ve gereci tamir ederek tekrar kullanıma kazandırıyor.

Zamanla yıpranan, kırılan ve zarar gören çöp konteynerleri, bank, korkuluk, kamelya ve tabelalar gibi malzemeler de yenilenerek kullanıma hazır hale getiriliyor. Bu çalışmalar, belediyenin ciddi bir maliyet tasarrufu elde etmesini sağlıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Kaynakları verimli kullanmak amacıyla ekiplerimiz aralıksız çalışıyor ve üretiyor. Tamir edilip yenilenen malzeme ve ekipmanlar, tekrar hizmete sunuluyor. Böylelikle kamu kaynaklarını daha verimli ve etkin kullanarak büyük tasarruf sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri