Keçiörengücü'nün bileği bükülmüyor: Namağlup serisi 90+7'de 7 maça çıktı

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Esenler Erokspor, sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk etti. Karşılaşmada Ankara Keçiörengücü uzatmanın son dakikasında attığı golle puanı kurtardı.

Maça hızlı başlayan taraf, Ankara Keçiörengücü oldu. Henüz 10. dakikada Keçiörengücü’nün deneyimli golcüsü Mame Diouf, kaleciden dönen topu iyi takip ederek fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu erken gole rağmen, Esenler Erokspor moralini bozmadan oyunu dengeledi ve 25. dakikada Mame Faye’nin etkili vuruşuyla skoru eşitledi.

İlk yarının son bölümlerinde ise şanssız bir an yaşandı. 37. dakikada Ali Dere’nin ters vuruşu sonucu kendi kalesine attığı gol, Esenler Erokspor'u 2-1 öne geçirdi. Ev sahibi ekip bu skorla soyunma odasına avantajlı gitti.

İkinci yarıya daha baskılı bir oyunla dönen Keçiörengücü, üst üste ataklarla rakibini zorlamaya başladı. Ancak Esenler Erokspor savunması, son anlara kadar dirençli bir performans sergiledi. Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Oğuzhan Ayaydın, 90+7. dakikada ceza sahası içindeki karambolde topu ağlarla buluşturarak skoru 2-2'ye getirdi ve Ankara ekibi sahadan bir puanla ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla namağlup serisini 7 maça çıkaran Ankara Keçiörengücü, puanını 14’e yükseltirken, son haftalarda formda olan Esenler Erokspor ise galibiyet serisine son vererek 13 puana ulaştı. Esenler Erokspor gelecek hafta Manisa FK deplasmanında olacak.

Başkent temsilcisi Keçiörengücü ise Erzurumspor FK'ye konuk olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri