Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, Dünya Hayvan Hakları Günü etkinliğinde konuştu

Ankara Kent Konseyi, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü kapsamında önemli bir çalıştaya ev sahipliği yaptı. Etkinlikte Abdullah Çavuş da yer aldı ve önemli bir konuşma yaptı.

Ankara Kent Konseyi, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü kapsamında önemli bir çalıştaya ev sahipliği yaptı. Hayvan hakları ve sokak hayvanlarının refahı üzerine çeşitli görüş ve projelerin paylaşıldığı çalıştayda, alanında uzman isimler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri yer aldı.

Çalıştayda Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş da katılımcılar arasında yer aldı. Beslenme grubu çalışma masasında fikirlerini sunan Çavuş, özellikle sokak hayvanlarının beslenme maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğine dikkat çekti. Çavuş, 15 sokak köpeğine bakan biri olarak sokak hayvanları için maliyetlerin daha ulaşılabilir hale getirilmesine yönelik bir proje sundu.

Çavuş, çalıştayın ardından yaptığı açıklamada, "Böylesine önemli bir konuda çalıştay düzenleyen Ankara Kent Konseyine ve değerli başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a, çalıştaya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Hayvan haklarının korunması ve geliştirilmesi adına atılacak her adımın büyük önemi var." dedi.

Çalıştay, sokak hayvanlarının beslenme, barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme noktasında önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri