Kızılcahamam Abacı Bacaları doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini bekliyor

Ankara Kızılcahamam'a bağlı Başören köyü sınırlarında yer alan Abacı Peribacaları, bölgenin doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçileri ağırlıyor.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Ankara'nın "Kapadokya'sı" olarak anılan Kızılcahamam'daki bu jeosit, kendine özgü jeolojik oluşumları ve kolay ulaşılabilirliğiyle dikkat çekiyor.

KAPADOKYA'YI ARATMIYOR

Abacı Peribacaları, volkanik tüflerden oluşan yapısıyla Kapadokya'daki peribacalarını andırıyor. Ziyaretçiler, bu doğal yapıları keşfederken kendilerini adeta Kapadokya'da gibi hissediyor.

TURİSTİK POTANSİYEL

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, her fırsatta Abacı Peribacaları'nın bölge turizmine büyük katkı sağladığına dikkati çekiyor. Kaplıcaları ile ünlü olan Kızılcahamam, peribacaları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Başkan Acar, Ankaralıları ve tüm doğa severleri bu eşsiz güzelliği görmeye davet etti.

ULAŞIM VE KONUM

Bölgeye ulaşım oldukça kolay. Kızılcahamam merkezine yakın konumda bulunan Abacı Peribacaları, hafta sonu doğa yürüyüşleri ve piknikler için ideal bir yer sunuyor. Ayrıca, ziyaretçilerin bölgedeki diğer tarihi ve doğal güzellikleri de keşfetmeleri mümkün

ZİYARET BİLGİLERİ

Yılın her dönemi ziyaret edilebilen Abacı Peribacalarına girişler ise ücretsiz. Doğa tutkunları için mükemmel bir kaçış noktası olan bu alan, sessizliği ve doğal güzellikleriyle huzurlu bir ortam sunuyor.

Bu eşsiz doğal güzelliği keşfetmek ve daha fazla bilgi almak için Kızılcahamam Belediyesinin resmi web sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri