Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar: Türkiye’de eşi olmayan bir tesis Kızılcahamam'a kazandırılıyor

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam’a çok önemli bir turizm tesisi daha kazandırdıklarını anımsatarak, Soğuksu Bungalov Projesinin hızla ilerlediğini söyledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kurban Bayramı öncesinde ilçede çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

TÜRKİYE’DE EŞİ OLMAYAN BİR TESİS KIZILCAHAMAM'A KAZANDIRILIYOR

Kızılcahamam’a çok önemli bir turizm tesisi daha kazandırdıklarını anımsatan Acar, Soğuksu Bungalov Projesin hızla ilerlediğini ifade ederek, "Bu önemli yatırım için gece gündüz çalışıyoruz. Bungalov Evler Projemiz tamamlandığında, Milli Parkımızın müthiş doğasının içinde Türkiye’de eşi olmayan bir tesis ilçemizde olacak" demişti.

Acar, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yeni haftaya Bungalov Evler ve Restoran şantiyemiz ile başlıyoruz. Bayram öncesi girdiğimiz yoğun haftada, bir yandan ilçemizi Kurban Bayramımıza hazırlarken projelerimizde de hız kesmeden çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

KIZILCAHAMAMLILARIN YENİ ADRESİ: MİLLET BAHÇESİ

Acar, ilçe sakinlerinin yaz döneminde adreslerinin Kızılcahamam Millet Bahçesi olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Gün boyu yürüyüşlerin, sporun, temiz havanın, çocuklar için en güzel alanların, kütüphane, kıraathane, bisiklet turu, Çam Restoran, Çam Büfe, Kitap Kafe ve akşamları o tatlı serinliğin muhteşem keyfi. Tabii ki sevimli dostlarımız . Herkesi bu ayrıcalığı yaşamaya Millet Bahçemize bekliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri