Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar, ziyaretçilerini makamında ağırlıyor

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, her kesimden ziyaretçilerini makamında ağırlıyor.Acar, Kızılcahamam Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Fatma Albayrak ve Kızılcahamam Gençlik ve Spor Müdürü Ersan Ünlü'yü makamında ağırladı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Devlet Hastanesi'nde Üroloji Uzmanı Dr. İsmail Emre Ergin’i makamında ağırladı.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçemiz Devlet Hastanesi’nde iki yıldır Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. İsmail Emre Ergin’i belediyemizde misafir ederek, görev süresi boyunca ilçemize yapmış olduğu değerli katkılardan dolayı kendisine teşekkür ettik. Yeni görev yerinde başarılar diliyor, meslek hayatında nice güzel başarılara imza atmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrasında Başkan Acar ve Dr. İsmail Emre Ergin günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Süleyman Acar, Kızılcahamam Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Fatma Albayrak ve Kızılcahamam Gençlik ve Spor Müdürü Ersan Ünlü'yü de makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar, Fatma Albayrak'a yeni görevinde başarılar diledi.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "KYK Yurdumuza yeni atanan Müdürümüz Fatma Albayrak ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Ersan Ünlü’yü belediyemizde misafir ettik.Görevine başlayan KYK Müdürümüz Fatma Albayrak’a hayırlı olmasını diliyor, kendisine başarılar diliyorum. " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri