Kızılcahamam Belediyesi balık tutma yarışması düzenledi

Kızılcahamam Belediyesi, Kırköy Göleti’nin eşsiz doğasında, ilçede bir ilk olan Balık Tutma Yarışması'nı düzenledi.

Kızılcahamam Belediyesi, doğanın huzurunu rekabetin heyecanıyla birleştirdi. Belediye'nin düzenlediği etkinlikte katılımcılar gün boyu göletin serin sularında balık avlamanın keyfini çıkarırken dostça bir yarışma deneyimi yaşadı. Göletin üzerinde süzülen güneşin ve hafif rüzgarın eşlik ettiği bu anlamlı günde, katılımcılar doğayla baş başa unutulmaz anlar yaşadı.

Yarışmada dereceye giren balıkçılar, ustalıklarını sergileyerek büyük beğeni topladı. En büyük balığı yakalamak için sabırla bekleyen yarışmacılar, hem doğayla uyum içinde olmanın hem de rekabetin heyecanını yaşamanın gururunu hissettiler.

Dereceye giren yarışmacılarımıza ödüllerini takdim eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar; “Bu güzel etkinlikle bir kez daha gördük ki ilçemiz, sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda birlik ve beraberlik içinde yaşattığı anlarla da örnek bir yerleşim yeri. Balık tutma yarışmamıza katılarak bu güzel tabloyu oluşturan tüm katılımcılara ve destek veren herkese gönülden teşekkür ediyoruz. İlçemizin değerli göletinde gerçekleşen bu etkinliğin, geleneksel hale gelerek her yıl daha büyük bir coşkuyla kutlanmasını diliyoruz. Daha nice doğa ve spor dolu etkinliklerde buluşmak dileğiyle.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri