Kızılcahamam Off-Road Şenlikleri ile nefes kesti

Kızılcahamam Belediyesi tarafından 20-21 Temmuz’da düzenlenen Off-Road Şenliği sona erdi. Kızılcahamam’da düzenlenen şenlik Off-Road tutkunlara ve izleyicilere hareketli anlar yaşattı. Off-Road Şenliği'ne katılanlar arasında Ankara Milletvekillerinden Zehranur Aydemir ve Zeynep Yıldız da yer aldı.

DERLEME: ÖMERCAN ÖZMEN

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Off-Road Şenliği'ni "Her şey çok güzeldi. Heyecanlandık, ıslandık, eğlendik, oynadık. Kızılcahamamızdan bir Offroad geçti” sözleriyle paylaştı.

Kızılcahamam'da renkli bir hafta sonu yaşattıklarını belirten Başkan acar, “Hafta sonumuza renk ve adrenalin katan Offroad Şenliğimizin ödül törenini 15 Temmuz Cumhuriyet Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenledik. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir ile takdim ettik. Bugün bizlerle birlikte olan Sayın Milletvekilimize, birbirinden güzel şarkıları ile konser veren sanatçı kardeşimiz Volkan Veli Yılmaz’a tüm yarışmacılarımıza, organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Off-Road Şenliği'ne AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir de katıldı. Aydemir sosyal medya X hesabı üzerinde yaptığı açıklamada “Kızılcahamam yine nefes kesen bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Off-Road tutkunlarıyla yarışların heyecanını birlikte yaşadık. Bu imkanı bize sunan Kızılcahamam Belediye Başkanımızı teşekkür ederiz" dedi. Aydemir, bir diğer paylaşımında ise “Hız, heyecan, aksiyonun adresi yine Kızılcahamam oldu." ifadelerine yer verdi.

Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu ve Kızılcahamam Kaymakamlığı resmi sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda, “Kaymakamımız Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu Belediye Başkanımız Sn. Süleyman Acar ve ilçeye protokolü katılımıyla Kızılcahamam Offroad ilk gününde Demirciören Offroad Park’ında Extrem Araç Gösteri Etabının startı verildi” sözleriyle etkinliğe yer verdi.

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız da Kızılcahamam'da yapılan Off-Road Şenliği'ne katılan isimlerden oldu. Yıldız’ın sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “ Bir Kızılcahamam HatıRası” şeklinde oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri