Kızılcahamam’da Off-Road şenliği başladı!

Kızılcahamam’da Off Road tutkunlarının merakla beklediği gün geldi. Açılışın ilk startını Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar verdi.

Kızılcahamam’da düzenlenen 'Kızılcahamam Off-Road Şenliği', heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarışmalar, ilçede özel olarak hazırlanan zorlu ve engebeli pistte gerçekleştirildi ve sürücüler arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

İLK START VERİLDİ

Şenliğin ilk startını Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar verdi. Bu önemli etkinliğe, Kızılcahamam'ın yerel yöneticileri ve siyasi temsilcileri de katılım gösterdi. AK Parti İlçe Başkanı Güray Altunay, MHP İlçe Başkanı Nuri Odacı gibi isimlerin yanı sıra off-road sporunun yöneticileri ve ilçe sakinleri de organizasyonu izledi ve destekledi.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Off-Road tutkunlarının bir araya geldiği bu etkinlik, hem sporcu hem de seyirci açısından büyük ilgi gördü. Katılımcılar, zorlu doğa koşullarında araçlarını sınırlarını zorlarken, izleyiciler de heyecan dolu yarışları takip etmenin keyfini yaşadılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri