Kızılcahamam'da vatandaşlara "günaydın çorbası" ikramı

Kızılcahamam Belediyesi, öğrenci, öğretmen ve vatandaşlara günaydın çorbası ikramında bulundu. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Belediyemiz önünde öğrencilerimize, öğretmenlerimize, vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Önümüzdeki haftalarda diğer okul bölgelerimizde de bu güzel geleneğimizi sürdüreceğiz. Paylaşmanın, birlikte olmanın güzelliğiyle daha sıcak, daha samimi bir Kızılcahamam için hep birlikteyiz. " dedi.

Eğitimin her alanında öğrencilerin yanında olmayı amaçlayan Kızılcahamam Belediyesi, öğrenci, öğretmen ve vatandaşlara günaydın çorbası ikramında bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını gözardı etmediğini dile getirdi.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bugün okullarımızı sıcacık çorba kokusuyla selamladık. Adem Özbekler Kültür Merkezimiz karşısındaki okullar bölgesinde ve belediyemiz önünde öğrencilerimize, öğretmenlerimize, vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Önümüzdeki haftalarda diğer okul bölgelerimizde de bu güzel geleneğimizi sürdüreceğiz. Paylaşmanın, birlikte olmanın güzelliğiyle daha sıcak, daha samimi bir Kızılcahamam için hep birlikteyiz. Tüm hemşehrilerimize hayırlı cumalar diliyorum."

ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN KANTİNİ OLMAYAN OKULLARA ÖĞLE YEMEĞİ!

Çankaya Belediyesi de kantini olmayan 15 ilkokula sıcak öğle yemeği götürüyor.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, çocukların sağlıklı gelişiminin öncelikleri olduğunu belirterek, " Çankayamızda kantini bulunmayan 15 okulda 2 bin 600 çocuğumuza her gün sıcak öğle yemeği ulaştırıyoruz." demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri