Kolej Metro İstasyonu’ndaki su sızıntısı yolcuları bezdirdi

Ankara'nın Kolej Metro İstasyonu’nda bir süredir devam eden su sızıntısı, yolcuları canından bezdirdi. Özellikle son birkaç haftadır etkisini gösteren sızıntı, istasyon girişlerinde ve merdivenlerde kaygan zemin oluşturarak yolculukları hem tehlikeli hem de rahatsız edici hale getiriyor.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın merkezi ulaşım noktalarından biri olan Kolej Metro İstasyonu'nda su sızıntısı yolcular arasında tedirginlik yarattı. Bugün sabah saatlerinde de meydana gelen su akıntısı, özellikle istasyon girişlerinde ve platforma inen merdivenlerde kaygan zemin oluşmasına neden oldu. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Su akıntısının özellikle istasyon girişinde ve merdivenlerde kaygan zemine yol açması, yolcuları tedirgin ediyor. Sabah ve akşam saatlerinde yoğun olarak kullanılan istasyonda, güvenlik önlemlerinin alınmaması birçok kişi için endişe kaynağı haline geldi.

"Her sabah okula giderken aynı manzarayla karşılaşıyoruz. Zemin kaygan, düşme tehlikesi çok yüksek. Birkaç haftadır bu sorun devam ediyor ama hâlâ bir çözüm bulunmuş değil" diyen bir öğrenci, durumu can sıkıcı olarak anlattı.

Bazı yolcular, sabah ve akşam saatlerinde yoğun olan metro kullanımında, su akıntısından dolayı sık sık zor anlar yaşandığını ve herhangi bir kaza yaşanmadan tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Yolcular, güvenlik ve konforlarının sağlanması adına yetkililerden bir an önce harekete geçilmesini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri