Köpek saldırısına uğrayan ve tedavisi devam eden Tunahan ilk kez hastane bahçesine çıktı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve 3 aydır Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören Tunahan Yılmaz'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Tunahan Yılmaz, hastanede tedavi devam ederken aylar sonra ilk defa hastane bahçesine çıktı.

7 Aralık günü Kafkas Mahallesi'nde saldırıya maruz kalan Nurettin Demirer İlkokulu öğrencisi Tunahan'ın tedavisi devam ediyor. Tunahan, babasıyla birlikte hastane bahçesine ilk kez çıkarak zorlu ameliyat sürecinden geçti.

''YAKINDA TABURCU OLABİLİR''

Babası Halil Yılmaz, Tunahan'ın sıralı ameliyatlar geçirdiğini ancak sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti. Tunahan'ın tüple beslendiğini ve bir ameliyat daha geçireceğini dile getiren Yılmaz, Tunahan'ın bilincinin açılmasıyla ilk olarak annesini ve yakınlarını sorduğunu aktardı. Yılmaz, planlanan ameliyatın başarılı olması durumunda Tunahan'ın taburcu edileceğini belirtti.

ARKADAŞLARINA KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Çocuğunun sağlık durumunun iyi gitmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Yılmaz, Tunahan'ı hastaneye getiren ambulans şoförüne de minnettarlığını belirterek, ambulans şoförünün Tunahan için kendi evladı gibi titiz davrandığını ve kendilerine büyük yardımı dokunduğunu söyledi. Tunahan'ın konuşabildiğini ve zorlansa bile yürümeye çalıştığını aktaran Yılmaz, yaşadıkları zor zamanlardan sonra geldikleri noktanın kendilerini mutlu ettiğini vurguladı. Tunahan'ın şu an boyama yapabildiğini ve kendini oyaladığını belirten Yılmaz, Tunahan'ın sadece arkadaşlarını ve normal yaşantısını özlediğini ve ne zaman okula gideceğini sorduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri