Kriz çözüldü, TÖHOB ve Mansur Yavaş bir araya geldi

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla bir kahvaltılı esnaf toplantısı düzenledi.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara'da krize dönüşen ücretsiz taşıma konusunun çözüme kavuşmasıyla Ankara'da taraflar bir araya geldi. Türkiye özel Halk Otobüsleri Birliğinin bugün Gölbaşı Elite Wedding Hall salonunda düzenlediği toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Esnaf toplantısına, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Kurtuluş Kara, TÖHOB Genel Başkanı Ercan Soydaş ve çok sayıda esnaf katıldı.

Toplantıda, Ankara'da toplu taşımacılık sektörünün sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantının açılış konuşmaları gerçekleşti.

"ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı konuşmada, belediyeciliğin özünün ekonomik açıdan zorluk çeken insanlara destek olunması gerektiğini vurgulayarak pandemi dönemindeki sıkıntılara dikkat çekip Ankara'da yapılan yardımları anlattı.

Başkan Yavaş şunları kaydetti: "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak pandemi döneminde halk otobüsleri sorununu ele alarak, esnafa destek olma çabalarını sürdürdük. Belediye, evlerine çekilen ve dar gelirli insanların ihtiyaçlarını göz ardı etmedi. Pandemi koşullarında, belediye halkın yanında olmayı ve bu dönemde sıkıntı çeken esnafa yardım elini uzatmayı temel ilke olarak benimsedi. Halk otobüsleri de dahil hiç bir esnafımızı ayırmadan, bu süreçte kimseye ayrım yapmadan, insanların dar gelirli kesimde olup olmadıklarıyla ilgilenmeden yardım sağladık."

Başkalarının kartlarını kullanan vatandaşlar için de yeni tedbirler aldıklarını açıklayan Mansur Yavaş, uygulamalı olarak bunun denemesini yaptı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri