Levent Çağlancı, Polatlı Belediyesine ilk adımı attı

Cumhur İttifakı (MHP) Polatlı Belediye Başkan Adayı Dr. Levent Çağlancı, 8 Mart Dünya kadınlar Günü'nde Polatlı Belediyesine giderek personeli ziyaret etti.

MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı, Polatlı Belediyesini ziyaret etti. Çağlancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye'deki müstakbel mesai arkadaşlarına karanfil hediye ederek bu özel günlerini de kutladı.

Sosyal medya hesabından ziyareti değerlendiren Çağlancı, "Polatlı Belediyemizi ziyaret ederek 31 Mart sonrası inşallah birlikte çalışacağımız müstakbel mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik." yorumunda bulundu.

BİRLİKTE ÇALIŞMA SÖZÜ VERDİ

31 mart seçimlerini kazanmaları halinde personele birlikte çalışma sözü de veren MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı, "Polatlı’mız için gayret eden, liyakat sahibi her arkadaşımız bizim kardeşimizdir. Belediye çalışanlarımıza içtenliklerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

LEVENT ÇAĞLANCI KİMDİR?

Levent Çağlancı, Cumhur İttifakı MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı olarak seçim yarışında iddialı olan isimlerden biri olarak ilçede öne çıkıyor.

Levent Çağlancı, 28 Nisan 1986 yılında Ankara'da doğdu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Çağlancı, yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuk Anabilim Dalında tamamlamıştır.

Doktorasını ise 2019- 2023 yıllarında da Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuk Anabilim Dalında tamamladı.

2010 2011 arasında Ankara Barosuna bağlı stajyer avukatlık yapmıştır.

2011-2012 arasında kendi avukatlık firmasını kurarak serbest avukatlık yapmıştır.

2012 2018 yılları arasında ise Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nda Hukuk Uzmanı olarak görev almıştır.

2018 2023 yılları arasında ise Tarım ve Orman Bakanlığında uzman olarak görev yapmıştır. Levent Çağlancı, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Çağlancı evli ve 1 çocuk babasıdır. 2024 Yerel Seçimleri'nde Ankara Polatlı Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri