Mamak Belediye Başkanı Şahin: Canla başla çalışıyoruz!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçenin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam edildiğini belirterek, "Türközü Mahallesi 407. Sokak'ta yolumuzu genişlettik. Hem araç trafiğini rahatlatmayı hem de hemşehrilerimize daha güvenli ve akıcı bir ulaşım için canla başla çalışıyoruz." dedi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bulduğu her fırsatta sahaya iniyor. Mamak'ın birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam edildiğini belirten Şahin, Türközü Mahallesi'nde de yol yapım çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Her fırsatta Mamaklılara hizmet etmeye çalıştığını vurgulayan Şahin, "Hemşehrilerimize daha güvenli ve akıcı bir ulaşım için canla başla çalışıyoruz." dedi.

"CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ"

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Türközü Mahallesi 407. Sokak'ta yolumuzu genişlettik. Hem araç trafiğini rahatlatmayı hem de hemşehrilerimize daha güvenli ve akıcı bir ulaşım için canla başla çalışıyoruz."

Başkan Şahin'in videolu paylaşımında vatandaşların görüşlerine de yer verildi.

Vatandaş, "Başkanım, biz sizin gibi başkanlara alışkın değiliz. Böyle devamlı gezen, sahaya inen, insanlarla iç içe olan başkanlara alışkın değiliz." ifadelerini kullandı.

"HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM!"

Bir diğer vatandaş ise MHP'li olduğunu belirterek,"Oy vermişliğim yoktu CHP'ye, sonrasında sana oy verdim hiç pişman değilim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri