Mamak Belediye Başkanı Şahin'in kızı Kent Konseyi'nde yönetime girdi

Ankara Kent Konseyinin 6. Olağan Genel Kurulu 7 Temmuz'da yapıldı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankara Kent Konseyinin yeni yönetim kurulu üyesi seçilen kızı Yaprak Sebahat Şahin’i tebrik ederek, "Ankara Kent Konseyine, Ankara’mız ve Mamak’ımız için bundan sonraki çalışmalarında başarı diliyorum” dedi.

Mevcut Başkan Halil İbrahim Yılmaz, Genel Kurul'da, 2 bin 450 delegenin katılımıyla yapılan oylamada, 2 bin 446 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in de Danışma Kurulu Üyesi olarak katıldığı Genel Kurulda, Şahin’in kızı Yaprak Sebahat Şahin de yeni yönetimin üyesi oldu.

Ankara Kent Konseyi, 6'ncı Olağan Genel Kurulu, kent konseyi yürütme kurulu ve kent konseyi başkanı seçimi gündemiyle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin başkanlığında divanın oluşturulmasıyla başladı. Genel Kurul'a ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bazı ülkelerin büyükelçileri, ilçe belediye başkanları, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeler katıldı.

Şehrin farklı renklerinin bir arada olduğu, herkesin kucaklandığı bir platform olan Ankara Kent Konseyini çok önemsediklerini belirten Şahin, Başkan Yılmaz’ı tebrik ederek, işbirliği içinde hem Mamak’a hem de Ankara’ya önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Başkan Şahin, Ankara Kent Konseyinin yeni yönetim kurulu üyesi seçilen kızı Yaprak Sebahat Şahin’i de tebrik etti, kent konseyinin yeni dönemde de aktif ve verimli çalışmalar yürüteceğini ifade etti.

Ankara Kent Konseyinin Danışma Kurulu Üyesi olduğunu anımsatan Şahin, şöyle konuştu:

"Ankara Kent Konseyi Genel Kurulu’na katılım sağladık. Tüm temsilcilere teşekkür ediyor, güven tazeleyen Ankara Kent Konseyi Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz’ı, Ankara Kent Konseyi Yönetimine giren kızım Yaprak Sabahat Şahin’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Ankara Kent Konseyine, Ankara’mız ve Mamak’ımız için bundan sonraki çalışmalarında başarı diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri