Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, EGO otobüsünde seyahat etti: Mamak Metrosu müjdesi verdi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da Mamaklı vatandaşlarla yakın temas halinde olmaya devam ediyor.

EGO otobüsünde seyahat ederek vatandaşlarla sohbet eden Şahin, bu yaklaşımıyla takdir topluyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Natoyolu'ndan yolcu otobüsüne bindiğini aktaran Başkan Şahin, "Biz kulağımızı açtık, siz yüreğinizi." ifadeleriyle vatandaşlarla olan bağını güçlendirdiğini vurguladı. Mamak sevdasını gönülden gönüle çoğalttıklarını belirten Şahin, ayrım yapmadıklarını ve herkesin yanında olduklarını dile getirdi.

Otobüste vatandaşlarla sohbetinde makamda oturmayı seven biri olmadığını ifade eden Başkan Şahin, sürekli olarak sokaklarda ve halkın içinde olduğunu vurguladı. Yakupabdal'da yapılan çöp temizliği çalışmasına da katıldığını belirten Şahin, piknik alanlarında 10 ton çöp topladıklarını aktardı. Mamak halkına daha temiz ve yaşanabilir bir çevre sunma sözü verdi.

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN'DEN MAMAK METROSU MÜJDESİ

Otobüste Mamak Belediye Başkanlığı yeleği ile seyahat eden Şahin, vatandaşların teker teker ellerini sıkarak destek istedi ve Mamak için projelerini anlattı. Metro müjdesini veren Şahin, ABB meclisinde Dikimevi-Natavega arasındaki metro ihalesinin ayın 26'sında açılacağını ve ihale geçtikten sonra inşaatın başlaması için hazır olduklarını belirtti. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile işbirliği içinde olacaklarını ve Mamak için en büyük projelerinden birinin bu metro projesi olduğunu aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri