Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin: Herkes sanatçı olamaz!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankaralı Turgut için düzenlenen Vefa Gecesi’nde anadolugazete.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Başkan Şahin, Ankaralı Turgut için yapılan etkinliğin insanlığın ve insani değerlerin unutulmadığı bir gece olduğunu belirterek, “Sanatçılarımıza ve hastalarımıza değer verdik. İnsanları birbirinden uzaklaştırmadan bir araya getirdik ve kaynaşmalarını sağladık. Bu vefa gecesi, çok değerli bir sanatçımız olan Ankaralı Turgut için düzenlendi. Herkes makam ve mevki sahibi olabilir, ancak sanatçı ve sanatkâr olmak bambaşka bir şeydir. Ankaralı Turgut, besteleri ve müziğiyle Türkiye'ye ve Ankara'ya büyük katkılar sundu” dedi.

SMA'LI ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Şahin, sadece Ankaralı Turgut’a değil, hastalar için de duyarlılık gösterdiklerini ifade ederek, "Dün karşılaştığım Yağız bebek gibi SMA'lı çocuklarımıza ve diğer hasta çocuklarımıza da katkı sağlamak, ellerinden tutmak bizim insanlık borcumuzdur. İnsanlığın ve vefanın ölmediğini göstermek gerekiyor. Vefa, sadece İstanbul’da bir semt adı değildir; vefa, saygı, sevgi ve hürmettir. Bu kültürü ve vefayı yaşatmak için bir araya geldik" şeklinde konuştu.

BASINA TEŞEKKÜR

Başkan Şahin, gecede siyasi kimliklerin bir kenara bırakıldığını belirterek, "Bugün Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız da buradaydı. O da bizim gibi düşünüyor, burada insanların dayanışmasını ve bir arada durmasını gördü. Sizlerin de burada bulunması, tarafsız olarak buradaki duygu ve düşünceleri Türkiye'ye taşıyacağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Şahin, programa katılan sanatçılara, basın mensuplarına ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri