Mamak Belediyesi engellilerin hayatını kolaylaştıracak

Mamak Belediye Meclisi'nin Haziran Ayı Toplantısı'nın 4. Birleşimi, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 6 maddeyi içeren gündem ele alındı ve alınan kararlar oy birliğiyle kabul edildi. Ancak bir madde ise kabul edilmedi.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, Mamaklı esnafların ihtiyaçları tespit edilerek, onlara daha iyi hizmet sunmak için çalışmalar yapılacak. Ayrıca, kimsesiz ve engelli vatandaşlar adına yapılan hizmetler artırılarak devam edecek.

Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, önceki toplantıya ait tutanak özeti ile beraber 5 ayrı komisyon raporu ele alındı. Bu raporlar arasında Dış İlişkiler Komisyonu, Esnaf Komisyonu, Yaşlı, Kimsesizler ve Engellilerle İlgili Sosyal İşler Komisyonu, Alt Yapı Komisyonu ve İsimlendirme Komisyonu bulunuyordu. Bu kararlar çerçevesinde, Mamak'ın yaşanabilir, erişilebilir ve engelli dostu bir ilçe olması için yapılan çalışmalar artırılacak. Belediye, alt ve üst yapı hizmetlerini engellileri de düşünerek gerçekleştirecek.

Belediye olarak esnafların konforu ön planda tutularak, esnaf dostu bir kimlikle hizmet sunulacak. Esnaflarla yapılan istişareler sonucunda ihtiyaçlar belirlenerek onlara daha iyi hizmet sağlanacak.

Mamak Belediye Meclisi'nin haziran ayı son toplantısı ise 7 Haziran Cuma günü saat 17.00'da gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri