Mamak Belediyesinden 100. Yıl Millet Bahçesi'ne koruma

Ege Mahallesi Muhtarı Aziz Duman'ın girişimleri, mahalle sakinlerinin talepleri ve anadolugazete.com.tr'nin gündem ettiği konuda Mamak Belediyesi önemli bir adım attı. Mamak Belediyesi yönetiminin aldığı karar sonucu, 'halkın güvenliği ve konforu' için 100. Yıl Millet Bahçesi'nin etrafına bahçe duvarı örülmeye başlandı.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Mamak Belediyesi, 100. Yıl Millet Bahçesi'ne el attı. Belediye'nin bu çalışması hem bahçenin güvenliğini artırma hem de vatandaşların huzur içinde vakit geçirmelerini sağlama amacı taşıyor.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIYOR

Mahalleli son dönemde artan güvenlik kaygıları nedeniyle 100. Yıl Millet Bahçesi'nin çevresine bahçe örülmesi ve bu sayede bahçenin gece saatlerinde izinsiz girişlere karşı korunmasının sağlanması gerektiğini ifade ediyordu. Özellikle çocuklar ve aileler için güvenli bir ortam sunmak isteyen Belediye, bu adımla bölgedeki güvenlik standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

MUHTARLIĞIN DA TALEBİYDİ

Ege Mahallesi Muhtarı Aziz Duman da daha önce anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada konu ile ilgili talepte bulunmuş ve bahçenin güvenliğinin artırılması gerektiğini dile getirmişti. Muhtar Duman'ın girişimleri, mahalle sakinlerinin talepleri ve anadolugazete.com.tr'nin gündem ettiği konuda Mamak Belediyesi önemli bir adım attı.

Duman, "Mahalle sakinlerimiz sık sık parkta vakit geçiriyor. Güvenlik önlemlerinin artırılması talebimiz vardı ve belediyemizin bu konuda adım atmasından memnunuz." diye belirtti. Muhtar Duman, bu önlemin mahalle sakinlerinin huzur ve güvenliği için önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

HALKIN GÖRÜŞLERİ ÇEŞİTLENİYOR

Bahçenin etrafına duvar örülmesi kararı, mahalle sakinleri arasında farklı görüşlere neden oldu. Kimi vatandaşlar, bu kararın yerinde olduğunu ve güvenlik açısından önemli bir adım olduğunu düşünürken; bazıları ise parkın erişilebilirliğinin kısıtlanmasından endişe ediyor. Bu konuda yapılan duvarlarda parka girişi kolaylaştıracak çok sayıda giriş kapısının olması talepler arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri