Mamak Belediyesinden kurban pazarlarına bakım

Mamak Belediyesi her yıl kurulan kurban pazarlarına ve şehir dışından gelen satıcılara hizmet vermeye devam ediyor. Bayram arifesinde de Belediye hem alıcı hem de satıcılar için çalışmalara özen gösterdi.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Bu yıl da Ortaköy'de kurulan kurban pazarına ve gelen satıcılara destek olmaya devam eden Mamak Belediyesi, düzenli ilaçlamalar yaparak sağlıklı bir ortam oluşturmak için çalışmalar yürütüyor.

Mamak Belediyesi hem alıcıların hem de satıcıların sağlıklı bir ortamda alışveriş yapması için bayrama 1 gün kalmasına rağmen rutin çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

Belediye olarak farklı başlıklarda çalışmalar yapıldığını aktaran Zabıta Memuru Ahmet Akay ve Volkan Eraslan, başta güvenlik olmak üzere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Günde iki defa gübre alındığını söyleyen Ahmet Akay, gebelik haricinde veteriner hizmeti, bulaşıcı hastalıklara karşı kireçleme, tankerler ile su ihtiyacının karşılanması, 24 saat duş hizmeti ve 3 noktada kantin hizmeti verildiğini aktardı.

Düzenli olarak toprak serimi yapıldığını ifade eden Zabıta Memuru Volkan Eraslan da Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesinin birlikte düzenli olarak ilaçlama yaptığını, boş alanlarda da düzenli olarak süpürge çalışmasına devam edildiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri