Mamak'ta aşırı hız yapan sürücü kaldırımda yürüyen kadına çarptı

Ankara Mamak’ta meydana gelen olayda hız yapan sürücü kaldırımdaki yürüyen kadına çaptı. kadın, otomobil ile direk arasında sıkıştı.

Mamak ilçesinde meydana gelen bir olayda, hız yapan bir sürücü kaldırımda yürüyen bir yayaya çarptı. Olay, Ertuğrulgazi Mahallesi, Münzeviler Caddesi'nde gerçekleşti. Bilgilere göre, sürücü aracının kontrolünü kaybederek kaldırımdaki yayaya çarptı ve yayayı otomobil ile bir ışıklandırma direği arasında sıkıştırdı. Durumu öğrenen itfaiye ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kadın yayayı ve sürücüyü sıkıştıkları yerden kurtarmak için müdahalede bulundu.

Olaya tanıklık eden Ferhat Güler, otomobilin yayayı sürükleyerek direğe çarptığını belirterek, “Araç kaldırıma çıktı ve iki tekeri de patladı. Aracın sağ tarafı pert oldu, direğe vurdu. Direk yan yattı. Ben direkte düşüyor sandım ama direk düşmedi. Şoförde yaralandı. İtfaiye, ambulans ve polis geldi. Ondan sonra kurtarabildiler. Yayanın durumunu bilemiyoruz. Çünkü yanına varamadık. Burada kaza çok oluyor. İki günde bir kaza oluyor burada. Yukarıdan süratli geliyorlar” şeklinde konuştu.

Yaya ve sürücü ambulansla hastaneye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri