Mamak'ta çocuklar arasında kavga: Bıçaklar konuştu!

Ankara'nın Mamak ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga dehşete yol açtı. Olay, dün akşam saatlerinde bir parkta meydana gelirken, ikisi erkek biri kız olmak üzere toplam üç çocuk bıçak darbeleriyle yaralandı.

Kavga sonrası yaralılar arasında bulunan 15 yaşındaki D.Y.'nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla bağlantılı olarak dört kişi gözaltına alındı.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 16 yaşındaki R.C.T., 15 yaşındaki D.Y. ve 17 yaşındaki kız çocuğu Y.Ç., çıkan arbedede bıçak darbeleri alarak yaralandı. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı çocuklara müdahalede bulundu ve üçü de çevredeki hastanelere kaldırıldı. D.Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer iki gencin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yaşanan kavga sonrasında dört kişi gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Mahalle sakinleri, gençler arasında zaman zaman benzer olaylar yaşandığını dile getirirken, bu üzücü olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri