Mamak'ta 'Halk Günü' toplantıları devam ediyor

Mamak Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen Halk Günü toplantısında, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcıları Uğur Sarı, Sibel Emre ve Özel Kalem Müdürü Bekir Abay, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve şikâyetleri dinledi. Vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda gerekli birimlere talimatlar verildi.

Mamak Belediyesi, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve hızlı çözümler üretmek amacıyla düzenlediği Halk Günü toplantılarına devam ediyor. Her perşembe günü Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantılarda, özellikle yol, kaldırım, altyapı ve sosyal yardımlar gibi konulardaki talepler değerlendiriliyor. Vatandaşlar, bu toplantılardan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYE HİZMETİ

Mamak Belediyesi, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde, vatandaşların sorunlarına hızlı yanıt vermeyi sürdürüyor. Başkan Yardımcıları Uğur Sarı ve Sibel Emre ile Özel Kalem Müdürü Bekir Abay, toplantıya katılan vatandaşları tek tek dinleyerek, taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli adımları atıyor. Mamak Belediyesi, Halk Günü toplantılarına önümüzdeki haftalarda da devam ederek, vatandaşların yanında olmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri