Mamak'ta kardeşini ve dayısını vurduktan sonra intihara teşebbüs etmişti: Hastaneye kaldıran 3 kişiden ikisi hayatını kaybetti

Ankara’da dün yaşanan olayda bir şahıs aynı araçta bulunduğu kardeşi ve dayısını vurup ardından intihara teşebbüs etmişti. Yaşanan olay sonrası sıcak gelişme yaşandı. Saldırıda vurulan 2 kişi hayatını kaybederken, saldırgan şahsın hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde dün yaşanan olayda, cinnet geçiren Bekir Şanal (35), kavga ettiği kardeşi Uğur Şanal (32) ve dayısı Murat Korkmaz'ı (51) tabancayla başlarından vurduktan sonra intihara teşebbüs etti.

Saldırının ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan üç kişiden ikisi, Uğur Şanal ve Murat Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Saldırgan Bekir Şanal'ın ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Murat Korkmaz’ın Yozgat’ta, Uğur Şanal’ın ise Mamak Ortaköy Mezarlığı’nda defnedileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri