Mamak'ta parklar yenileniyor

Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklar, mesire ve yeşil alanlarda, sulama, gübreleme, bakım-onarım, budama ve çim biçme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Mamak Belediyesi, ilçe halkının sağlıklı ve güvenli bir şekilde zaman geçirebileceği sosyal yaşam alanlarını güzelleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle çocuklar başta olmak üzere her yaş grubundan vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği parklar, belediyenin titiz çalışmalarıyla yenileniyor.

Parklarda yapılan gübreleme, çim biçme, yabani ot temizleme ve bakım onarım çalışmalarıyla çiçeklerin ve ağaçların sağlıklı bir şekilde büyümeleri sağlanıyor. Bu sayede yeşil alanlar daha estetik bir görünüme kavuşuyor.

Mamak Belediyesi ekipleri, sadece yeşil alanların güzelleştirilmesiyle yetinmiyor, aynı zamanda parklardaki kent mobilyalarının da bakımını yapıyor. Zamanla yıpranan ve eskiyen banklar ile kamelyalar yenileniyor, böylece parklar daha çağdaş ve kullanışlı bir hale getiriliyor.

Çocukların güvenle oyun oynayabileceği oyun grupları ve yetişkinlerin spor aletlerini güvenle kullanabileceği alanlarda da bakım ve onarım çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Mamaklıların parklardan maksimum fayda sağlayabilmesi için her detay özenle düşünülüyor ve çalışmalar bu yönde yoğunlaştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri