Mamak’ta tartışmalı "Drift Alanı" projesi hız kazandı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçim vaatleri arasında önemli bir yere sahip olan "Drift Alanı" projesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Daha öncede Mamaklı vatandaşlar tarafından tartışılan "Drift Alanı" projesi hız kazandı.

Mamak'taki "Drift Alanı" projesi toplam 60 dönüm arazi üzerine inşa edilecek ve içerisinde drift alanından okçuluk sahasına, havuzdan halı sahaya, binicilik tesislerinden yöresel lezzetler fuarına kadar çeşitli sosyal ve spor aktiviteleri için tasarlanmış bir yaşam alanı sunacak.

"Drift Alanı" projesinin en dikkat çeken bölümlerinden biri olan 20 dönümlük drift alanında tesviye çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun kasım ayında düzenleyeceği yarışlara ev sahipliği yapacak olan drift alanında, asfaltlama işlemlerinin öncesinde pistin hazırlanması için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

TARTIŞMALI PROJE HIZ KAZANDI

Vatandaşlar tarafından sıkça tartışılan proje hız kazandı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'le vatandaşlar arasında geçen o diyaloglar ise şu şekildeydi:

Vatandaş, "Alkol alıp gelip bu alanda drift yapacaklar. Her ipini koparan buraya gelip bizleri rahatsız edecek" diyerek, alanın mahallelerine zarar vereceğinden korktuklarını belirtti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ise, "Buraya her ipini koparan giremeyecek. Sadece profesyonellerin kullanabileceği bir alan olacak" dedi. Ayrıca, Şahin milli sporcuların bölgeye geleceğini, 20 yataklı bir yatakhane ve sosyal tesisler yapılacağını, tesisin mahalleye değer katacağını vurgulayarak projenin detaylarını açıkladı.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri