Mamak'ta zincirleme kaza: 2 yaralı

Ankara’nın Mamak ilçesi Bostancık Caddesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın, saat 15:30 sıralarında seyir halindeki bir otomobilin kontrolü kaybederek önce kafe önünden çıkan başka bir otomobile, ardından park halindeki bir taksiye çarpmasıyla yaşandığı öğrenildi.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle yaralanan iki sürücü, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye nakledildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

GÖRGÜ TANIĞI KAZAYI ANLATTI

Kazanın tanıklarından Oğuzhan Alıcı, yaşananları şu sözlerle aktardı: "Bir anda kaza sesi duyuldu. Olay yerine baktığımda, bir sürücünün karşı şeritten geldiğini ve bir başka aracın da kafe önünden çıkmak üzere olduğunu gördüm. Karşıdan gelen sürücü diğer aracı fark etmeyince çarpışma yaşandı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri park halindeki taksiye de çarptı. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri geldi, yaralı sayısını tam bilmiyorum ama en az iki kişi vardı."

POLİS KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kaza sonrası trafik bir süreliğine aksarken, polis ekipleri olay yerinde incelemeler yaparak kazanın detaylarını araştırmaya başladı.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri