Mansur Yavaş, Balâ'dan seslendi: Kıymetimi bilin!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Balâ Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada "Yıllardır hep aynı kişilere oy verdiniz ama bir şey değişmedi. Bu kardeşiniz Balâ'dan az oy almasına rağmen çok şey yaptı." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, rakibi Turgut Altınok'un baba ocağı olan Balâ'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı. Başkan Yavaş, burada yaptığı konuşmada yıllarca aynı isimler tarafından yönetilen Balâ'da yeterli hizmetin olmadığı eleştirisinde bulunarak "Yıllardır hep aynı kişilere oy verdiniz bir şey değişmedi. 'Nasıl olsa seçiliyoruz, bize oy veriyorlar' anlayışında oldular." dedi.

"Bu kardeşiniz Balâ'dan az oy almasına rağmen neler yapmış onları anlatacağız." diyen Yavaş, "Ben seçildikten sonra rozetimi çıkartarak hizmet ettim, hemşehrilerimizin problemlerini çözmeye başladım." diye konuştu.

"SİYASİ SEBEPLERLE KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMADIK"

Belediye kimseyi haksız yere işten çıkarmadıklarını belirten Mansur Yavaş, "Siyasi sebeplerle hiç kimseyi işten çıkarmadık." dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kimseye ayrımcılık yapmadıklarını vurgulayan Başkan Yavaş, "Şeffaf hizmet ederseniz, gelir alnınızın akıyla burada konuşursunuz. Ben Balâ'ya her geldiğimde en fazla üç araba ile geldim, koruma ordusu kullanmadım. Kimseyi ayırmadık, şeffaf çalıştık." şeklinde konuştu.

BİZDEN ÖNCE DE BELEDİYE VARDI, NE YAPTILAR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Balâ'da yaptıkları çalışmaları sıralarken mahallelerin su borularını yenilediklerini, yeni içme suyu hattı döşediklerini, kanalizasyon çalışmaları yaptıklarını, içme suyu arıtma tesislerinin kapasitesini arttırdıklarını ve diğer hizmetleri anlattı.

Ankara'da kırsal kalkınma desteğini en fazla alan ilçenin Balâ olduğunu da kaydetti.

EMEKLİ AÇIKLAMASI

Türkiye'de emeklilerin zor günler geçirdiğini gördüğünü ve buna sessiz kalmadığını anlatan Mansur Yavaş, "Bizim yaptığımız Türkiye'de yapan yok. 'Yapacağım' diyenleri bırakın." sözleriyle rakiplerini eleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal yardımlarını da anlatan Başkan Yavaş, "Sosyal yardımlarımızla düşük gelirli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. 'Şimdiye kadar bunlar niye yapılmadı?' diye hesap sormanın zamanı geldi." dedi.

Ankara'nın ilçelerinin kendilerinden büyük beklentileri olduğunu hatırlatan Mansur Yavaş, Balâ Belediye Başkan Adayı İsa Kaplan'a destek isteyip hizmet sözü verdi.

"BENİMLE KAVGA EDECEK ADAY SEÇMEYİN"

"Sayın Cumhurbaşkanı'na gidiyorum, sizin için gidiyorum, kendime bir şe istemek için gitmiyorum. İsa Başkan da isteyecek ben de yapacağım. benimle kavga edecek belediye başkanı seçmeyin. Benim son dönemim, kıymetimi bilin." diyen Mansur Yavaş, hem hükümet hem de ilçe belediyesi ile uyum mesajı verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri