Mansur Yavaş, Dijital Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret etti! Dünyada eşi benzeri olmayan Hayvanat Bahçesi 3 Şubat'ta açılıyor...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da benzersiz bir projeye ev sahipliği yapan Dijital Hayvanat Bahçesi'ni basın mensuplarıyla bir araya gelerek ziyaret etti. Özellikleri ile eşsiz olan bu dijital mekanı gezen Yavaş, yaptığı açıklamalarda vatandaşın refahını, eğitimini ve konfor içinde yaşamasını öncelik olarak belirterek, projenin önemine vurgu yaptı.

Mansur Yavaş, gerçekleştirdiği basın açıklamasında projenin, eski çağlardan günümüze dijital bir yolculuk sunarak, çocukların doğal yaşamı tanıması ve sevmesi amacını taşıdığını belirtti. Aynı zamanda dünyada eşi benzeri bulunmayan bir dijital hayvanat bahçesi olarak öne çıkan bu proje ile Ankara'nın çocuklarına eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunulduğunu ifade etti.

Dijital Hayvanat Bahçesi'nin, geleneksel hayvanat bahçelerinden farklı olarak hayvanların doğal yaşam alanlarından kopmadan dijital bir şekilde sergilenmesi özelliği ile dikkat çektiğini söyleyen Yavaş, projenin sürekli güncelleneceğini ve hayvan sayısının artırılacağını belirtti.

Özellikle çocukların ilgisini çekecek bir konseptte tasarlanan Dijital Hayvanat Bahçesi'nin, Ankara'nın çocuklarının doğayı, hayvanları ve tarih öncesini keşfetmelerine imkan tanıyacak bir eğitim aracı olduğunu ifade eden Yavaş, bu tarz projelerin gençlerin dijitalle tanışmasına önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

Başkan Adayı Mansur Yavaş, açıklamalarının sonunda projenin Ankara'nın vizyonunu genişleterek, çocukları ve vatandaşları bilinçlendirmesi açısından önemli bir adım olduğunu ve projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Dijital Hayvanat Bahçesi, 3 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da ziyaretçilere kapılarını açacak. Başkentliler, rezervasyon yaptırarak bu benzersiz dijital deneyimi yaşama şansına sahip olacaklar.

Rezervasyon için: https://ankaradhb.com/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri