Mansur Yavaş, sert konuştu: "Utanmıyorlar, 2019'da da yaptılar..."

Etimesgut Bağlıca'daki seçim koordinasyon merkezi açılışında bugün halka hitap eden CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Seçimi kaybedeceklerini anlayınca iftira çamuruna başlayacaklar. Utanmıyorlar." diyerek rakiplerini eleştirdi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Etimesgut'ta halka seslenerek DEM Parti ile ittifak eleştirilerine yanıt verip, "2019'da yaptıklarını tekrarlıyorlar, utanmıyorlar!" sözleriyle rakiplerini eleştirdi.

Etimesgut'ta Erdal Beşikçioğlu ile halka hitap eden Mansur Yavaş, 2019'u hatırlatarak karalama kampanyalarına sert çıktı. Yavaş, yaptığı konuşmada "14 Mayıs'ta da 28 Mayıs'ta da söyledik, 2019 seçimlerinde söyledik, şimdi bir daha söylüyoruz; bırakın bunları artık. Seçimi kaybedeceklerini anlayınca yine iftira çamuruna başlayacaklar." dedi.

2019'DA DA YAPTINIZ, KİM İNANDI?"

2019 seçimlerinde yapılanları da hatırlatan Yavaş, "2019'da yaptınız, kim inandı?" diye sordu.

"Ankaralıyı kandırmayı bırakın." diyen CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, şunları kaydetti:

"Ankaralıyı kandırmayı bırakın. Utanmıyorlar, 2019'da da aynısını yaptılar. Kimseyi ayırmayacağız, ayrımcılık yapmayacağız. Erdal Başkan'ımla rozetleri çıkartıp herkese hizmet edeceğiz. Erdal Başkan'ı ve kendimi size emanet ediyorum; sizleri de Allah'a emanet ediyorum." diyerek destek istedi.

"HALK BİZDEN MEMNUN"

Sahadaki izlenimlerini de anlatan Mansur Yavaş, "Bugün 5 halk buluşmamız var. Saha gördüğüm şudur; Ankaralılar hizmetten ve belediyeciliğimizden memnunlar. İnşallah bunu rekor bir oyla devam ettirecekler." diye konuştu.

Programın ardından CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Adayı Metin Akyüz, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu'na Ankaragücü forması hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri