Mansur Yavaş ve Ercan'dan Ankaragücü maçına davet

Ankaragücü, Eryaman'da Kocaelispor'u ağırlayacak. Kritik maç öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankaralıları takıma destek için stada çağırdı.

1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Başkent'in köklü ekibi MKE Ankaragücü, ligin 10. haftasında Kocaelispor ile karşılaşacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele, saat 19.00'da başlayacak.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN DAVET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşları takıma destek için MKE Ankaragücü maçına davet etti.

Yavaş, "Ankaramızın asırlık çınarı, Kocaelispor’u ağırlıyor. Bu maç takımımız için büyük önem taşıyor; Ankaragücü'nü desteklemek ve sahadaki mücadeleye güç vermek için herkesi tribünlerde görmek istiyoruz, Haydi Ankara" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise, "Şehir bizim, sevda bizim, bu takım hepimizin! Başkent temsilcimiz, asırlık çınarımız Ankaragücü’nü yalnız bırakmıyoruz. Haydi Ankara! Ankararagücü’müzü desteğe, Eryaman Stadyumu’na! Başarılar Ankararagücü’m" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri