Mansur Yavaş ve Yüksel Arslan 'tweet krizi' sonrası ilk kez bir araya geldi!

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın sosyal medyadan bugün yaptığı paylaşım, Ankara kulislerini hareketlendirdi. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile beraber bir düğünde poz veren Arslan, hafızalara geçtiğimiz günlerde yaşanan 'tweet' anlaşmazlığını getirdi.

Yüksel Arslan 22 Eylül'de paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde sert eleştirilerde bulunmuş, kamuoyunda bunun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik yazıldığı yorumları yapılmıştı.

Bunun üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Benim siyaset yapma tarzım bu değil." diyerek Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'a o paylaşımı silmesini tavsiye etmişti. Arslan ise paylaşımı silmeyip, "ağabeyim" dediği Mansur Yavaş'ın zarar görmemesi için ASKİ Spor Kulübü Başkanlığından istifa etmişti. İki isim haftalar sonra bugünkü nikahta bir araya geldi.

İşte tartışmalara neden olan paylaşımlar:

NİKAH MERASİMİNDE BERABER FOTOĞRAF VERDİLER

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Milletvekili Yüksel Arslan yaşananlardan sonra bugün bir araya geldi.

Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mansur Yavaş'ın ismini geçirmeden ''Rahmeti rahmana kavuşan eski çalışma arkadaşımız Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Mustafa Aydos’un emaneti Fatma Betül ve Kazım çiftinin nikah merasimine şahitlik ettik.'' ifadelerine yer verdi.

Genç çifte mutluluklar dileyen Arslan'ın gönderisine eklediği fotoğraflarda ise ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da bulunması dikkatlerden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri