Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması: Bu konu benim açımdan şu anda kapandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı için yeni açıklama geldi. Gazeteci Volkan Memduh Gültekin, Yavaş'ın kendisine "Bu konu benim açımdan şu anda kapandı" dediğini aktardı.

Kısa bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörlüğü görevinden ayrılan Gazeteci Volkan Memduh Gültekin, katıldığı Halk TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Yayından önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştüğünü belirten Gültekin, Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı konusundaki açıklamasını aktardı. Gültekin, Yavaş'ın "Bu konu benim açımdan şu anda kapandı. Konuşulacağı gün gelene kadar sadece Ankara halkına hizmet etmeye odaklı olacağız" dediğini belirtti.

Gültekin, Mansur Yavaş'ın ekonomi, sağlık, eğitim, mülteci sorunu, sosyal adaletsizlikler gibi birçok sorun yaşanıyorken "CHP'nin adayı kim olacak?" tartışmalarının yaşanmasını doğru bulmadığını söyledi.

"GÜNDEMİN MANİPÜLE EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Gültekin, CHP ve Ekrem İmamoğlu ile sorun yaşadığı iddiaları hakkında da konuşan Yavaş'ın şu ifadeleri kullandığını kaydetti:

"Gerek Genel Merkezimizle gerekse Ekrem Başkanımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bizim rekabetimiz sadece hizmet etme yarışında olabilir. Geri kalan konularda dikkat edeceğiz ve fitne ateşine odun atılmasına müsaade etmeyeceğiz. Siyasi hesaplarla gündemin manipüle edilmesine kim yaparsa yapsın izin vermeyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri