Mansur Yavaş'tan Gölbaşı'nda büyük açılış: ''Herkesi kucakladık''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı için gerçekleştirdiği etkinlikte, halkın yoğun katılımıyla karşılandı.

Mansur Yavaş, konuşmasında "Hiç kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık, aynı şekilde devam edeceğiz" diyerek vurgularda bulundu ve Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olan BAKAP projesini Gölbaşı'na kazandırdığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına da katıldı. Yavaş'ın konuşması ve etkinliğe katılan halkın coşkusu, Ankara Caddesi'nde büyük bir kalabalığın bir araya gelmesine sebep oldu.

Yavaş, konuşmasında öncelikle ayrım yapmayacaklarını ve herkesi kucaklayacaklarını belirtti. Belediyecilik anlayışlarının, şeffaf ve adil bir yönetim üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Yavaş, dört binden fazla ihaleyi canlı yayınladıklarını ve bu sayede şeffaflığın önemine dikkat çekti.

Kendi dönemlerinde, Ankara halkının paralarının çöp projelere değil, gerçek ihtiyaçların karşılanmasına harcandığını ifade eden Yavaş, çılgın projeler yerine gerçekçi ve ihtiyaca yönelik hizmetlerin öncelikli olduğunu vurguladı. Bu kapsamda Mamak-Gölbaşı hattında yapılan altyapı çalışmalarına da değinen Yavaş, bu projelerin Ankara'nın temel ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli olduğunu belirtti.

En büyük projesi olarak Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olan BAKAP'ı işaret eden Yavaş, bu projenin Ankara halkını zenginleştirmeyi ve tarımı öğrenmeyi teşvik edeceğini söyledi. BAKAP'ın içerisinde yer alan bisiklet yolları, yürüyüş parkurları ve konaklama birimleri ile Ankara'nın hafta sonu kaçış noktalarından biri olacağını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri