Mavi Göl ziyarete kapatıldı! Ziyaretçilerin yeni adresi Üreğil oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Mavi Göl Mesire Alanı'nın geçici bir süre ziyarete kapatılacağını duyurmasının ardından Ankaralı piknikçilerin uğrak yeri Üreğil Millet Bahçesi oldu.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Ankara Mamak'ta bulunan ve piknikçilerin sıklıkla ziyaret ettiği Mavi Göl Mesire Alanı'nın 29.07. 2024 ile 02.08.2024 tarihleri arasında kapalı olacağı duyurulmuştu. Kapanmanın ardından piknikçilerin yeni adresi Üreğil Millet Bahçesi oldu.

KAPIDA ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Üreğil Millet Bahçesi'ndeki yoğunluk nedeniyle otoparklarda yer kalmayınca kapıda uzun kuyruklar oluştu.

Günün en yoğun saati olan 19.30 ila 21.00 saatleri arası adeta yer kapma yarışı başladı.

"SICAKTAN BUNALAN SOLUĞU BURADA ALIYOR"

Yoğunluğun özellikle hafta sonu daha fazla artacağını belirten yetkililer, "Sıcaktan bunalan soluğu burada alıyor!" diyerek Mavi Göl'ün kapalı olması nedeniyle Üreğil'de yer kalmayacağını belirtti

Yetkililer, sıcaklardan bunalan insanların tek çaresinin parklar olduğunu ifade ederek, Ankaralının park ve millet bahçelerinden başka gidecek yerinin olmadığını, yaşanacak yoğunluk için de gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mavi Göl'ün Yüzer Güneş Enerji Sistemi'nde yapılacak bakım nedeniyle ziyarete kapalı olacağı ifade edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri