Mesut Özarslan sözünü tuttu: Keçiören çöp konteynerlerine kavuştu

Keçiören Belediyesi, ilçede temizlik ve çevre düzenlemesini iyileştirmek amacıyla, 12 bin adet yeni çöp konteyneri alarak belirlenen adreslere yerleştirmeye başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, bu uygulamanın Keçiören’in en yoğun caddelerinden biri olan Etlik Giresun Caddesi’nden başlatıldığı ve diğer bölgelerde de hızla devam edeceği ifade etti.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, seçim kampanyası sırasında verdiği sözü tutarak, ilçedeki çöp sorununu çözmeye yönelik önemli bir adımı attı. Başkan Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm hemşehrilerimiz müsterih olsun: Keçiören’imizin çöp sorunu bizimle bitecek!" ifadesi ile müjdeyi paylaştı.

Bu yeni uygulamanın çöp sorununun çözümünde etkili olacağını ifade eden Özarslan, uzun süredir ilçenin en önemli problemlerinden biri olan çöp birikintisi ve hijyen sorunlarına karşı kapsamlı bir mücadele başlattıklarını söyledi.

YERLEŞTİRMELER DEVAM EDİYOR

Özarslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, ilk etapta 2 bin konteynerin yerleştirilmesinin ardından, geri kalan 10 bin konteynerin de önümüzdeki haftalarda belirlenen bölgelere yerleştirileceği belirtildi. Özellikle, cadde ve sokakların yanı sıra, park ve meydan gibi kamuya açık alanlarda da konteynerlerin konumlandırılacağı ifade edildi.

HALKIN MEMNUNİYETİ ARTIYOR

Keçiören sakinleri, Belediye'nin bu adımını memnuniyetle karşılarken, ilçenin daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmasını bekliyor. İlçede yaşayan birçok vatandaş, uzun süredir şikayet konusu olan çöp birikintilerinin ve kötü kokunun bu uygulamayla birlikte azalacağını umduklarını dile getirdi.

Keçiören Tepebaşı Mahalle Muhtarı Keziban Ünal Gür, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Mahallemizde çöp konteyneri isteyenlerin sayısı fazlaydı. Bu gelişme bizi mutlu etti, ilerleyen zamanlarda tüm Keçiören'imizde bu imkandan yararlanmayı bekliyoruz." sözleriyle memnuniyetini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri