Metin Çelik'in oğlu Mahsun Çelik'ten babasının ölümü ile ilgili açıklama!

Ankara'da dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, ses ve enstrüman sanatçısı Metin Çelik (50), belediye otobüsünün altında kalarak yaşamını yitirdi. Yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alınan Çelik için Pir Sultan Abdal Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Ankara'da dün akşam yaşamını yitiren Metin Çelik'in oğlu Mahsun Çelik babasının ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

''BABAMIN SON BİRKAÇ GÜNDÜR CANI SIKKINMIŞ''

Mahsun Çelik, babasının son zamanlarda bunalım içinde olduğunu ve olaydan önce kendi isteğiyle otobüsün önüne atladığını belirtti. Mahsun Çelik, "Babam Kızılay'a gitmiş. Orada da kendisini otobüsün önüne atmış. Kız kardeşim, babamın paylaşımlar yaptığını söylemişti. Son birkaç gündür canı sıkkınmış. Ben de bir şeyler olduğunu hissettim. Evine gittim, çilingirle kapıyı açtırmayı çalıştım. Ardından da öldüğünün haberi geldi" şeklinde konuştu.

Çelik, babasıyla son konuşmasında babasının söylediği sözlerini paylaştı. Babasının, ikisinin de sanatçı olduğunu belirterek son yaptıkları şarkılar hakkında konuştuklarını dile getiren Çelik, babasının kendisini ailesinin kurtuluşu olarak gördüğünü ve onu çok sevdiğini söyledi. Çelik, babasının son günlerinde psikolojik sıkıntılar yaşadığını ve yalnız hissettiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri