Metin Özaslan: ''Mamak'a hizmet etmek istiyoruz''

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, adaylık açıklamasından sonra çalışmalarına devam ediyor.

Mamak'ın geleceğine yön verecek bir iddiayla adaylığını açıklayan CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, seçim öncesinde esnaf ve vatandaşlarla yakın temasa devam ediyor. Kendi ifadesiyle Mamak'a dair çözüm odaklı projelerle hizmette yenilikçiliğin sınırlarını aşmayı hedefliyor.

Özaslan, Mamak Tıp Fakültesi Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hem işletmecilerle hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada, Mamak'ın sorunlarına ve beklentilerine odaklanarak, kentleşme ve yerel yönetim uzmanlığını, Mamak için kullanma isteğini dile getirdi.

''MAMAK'TA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR''

Özaslan'ın sözleri, "Mamak'ta sorun çok, beklenti çok. Bir evladı olarak, birikimimizi ve çalışma ekibimizle birleştirerek Mamak'a hizmet etmek istiyoruz." şeklinde oldu. Mamak'ın geleceğini şekillendirecek vizyon ve projelerle donanmış olduklarını ifade eden Özaslan, Mamak için yapılacak çok iş olduğunu vurguladı.

Yenilikçi bir anlayışla hareket edeceklerini belirten Özaslan, Mamaklıların her ihtiyacını karşılayacak çözümler üreteceklerini söyledi. Mamak'a odaklanmış bir enerjiyle, seçim sürecinde ve sonrasında da aynı heyecanla çalışacaklarını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri