Mevlâna Kapalı Spor Salonu'na gençlerden yoğun ilgi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın gençlere armağanı olan Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, uluslararası standartlarda hizmet vermeye devam ediyor. Kapalı spor salonu, halı saha, tenis, basketbol ve voleybol sahalarıyla dikkat çeken kompleks, yaz döneminde gençlerin ilgi odağı oldu.

Sincan Belediyesi, gençlerin sporla buluşması için projelerine hız kesmeden devam ediyor. Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, çocuklar ve gençlerin yoğun ilgisiyle dolup taşıyor.

Basketbol, tenis ve badminton kurslarının bulunduğu komplekste yakın zamanda hokey kursları da başlayacak. Yaş gruplarına göre belirlenen kurslar hafta içi yapılırken, çocuklar bireysel ve takım sporları kurslarında eğitim alarak yaz dönemini en verimli şekilde geçiriyor.

MEVLÂNA SPOR KOMPLEKSİNDE NELER VAR?

Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, 6 bin 943 metrekare üzerine inşa edildi. Kompleks, kapalı spor salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahalarıyla donatılmış durumda. İçerisinde bulunan hareketli potalar sayesinde hem basketbol hem de voleybol sahasına dönüşen kapalı spor salonu, soyunma odaları, hakem odası ve otoparkıyla vatandaşlara hizmet veriyor. Ayrıca komplekste yer alan FIBA standartlarında basketbol sahası ve profesyonel standartlardaki tenis sahası, sporculara üst düzey bir hizmet sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri