MHP Etimesgut’ta bayrak değişimi gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Etimesgut İlçe Başkanlığı Devir Teslim Töreni büyük ilgi gördü. Törene, binlerce Etimesgutlu vatandaşın yanı sıra MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Ankara Ocak Başkanı Ömer Şanlı, il yöneticileri, MHP KAÇEP Kadın Kolları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları başkanları da katıldı.

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Etimesgut İlçe Başkanlığı Devir Teslim Töreninde, MHP Etimesgut İlçe Başkanlığı görevini devralan İsa Muratgül, bayrağı önceki İlçe Başkanı Mustafa Demiray’dan teslim aldı. Törende konuşan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, önceki dönem görev yapan MHP kadrolarına teşekkür ederek, "Partimiz çatısı altında herkesin sevgisi ve saygısını görüyoruz, ancak fitne ve fesada düşenlere buradan uyarıda bulunmak istiyorum," dedi. Doğan, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Ankara'da yeniden MHP Belediyeleri olacak. Vatandaşlarımız sıkıntılarını dile getiriyor ve bize şikayetlerde bulunuyor. Önümüzdeki seçimlerde MHP kadroları yeniden iş başında olacak," şeklinde konuştu.

Görevi devralan İsa Muratgül ise, "Teşkilatımızın emrindeyiz. Bilge Liderimizin ‘Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben’ düsturundan asla ayrılmayacağız. Etimesgutlu hemşehrilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri