MHP Lideri Bahçeli'den Ülkücü Şehitler Anıtı'na ziyaret!

Bugün, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yer alan Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi, bugün Kızılcahamam'da seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir kampa giriyor. Kampa, 218 belediye başkanı katılacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık edeceği ve 3 gün sürecek olan kampta, seçim sonuçlarına yönelik detaylı analizler gerçekleştirilecek.

Kampa davet edilen bazı akademisyenler ise "Belediyelerde Stratejik İletişim ve Yönetim Modeli" ile "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü-Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm" konularında sunum yapacaklar. Şehircilik anlayışı ve doğal afetlere karşı belediyelerin alması gereken önlemler ile kentsel dönüşüm konuları da kampta ele alınacak.

Ayrıca, belediyelerde mali durum ve bütçe yönetimi konuları da kampa katılanların dikkatine sunulacak. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kızılcahamam'da düzenleyeceği kamp, yerel yönetimler ve ülke genelindeki siyasi gündemin önemli bir parçasını oluşturacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri