Milli Yol Partililer, Ankara'da İsrail'i lanetledi!

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partililerle birlikte İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla İsrail'in Ankara Büyükelçiliği konutuna yürüdü.

Kuğulu Kavşağı'nda toplanan grup, güvenlik önlemleri eşliğinde tekbirlerle büyükelçilik konutuna ilerledi.

Protesto sırasında açıklamalarda bulunan Remzi Çayır, Filistin'in aylardır bombardıman altında olduğunu ve başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere birçok masum insanın hayatını kaybettiğini vurguladı. Çayır, uluslararası kuruluşlar ve bazı devletlerin, İsrail'in saldırılarına karşı sessiz kalmalarını eleştirerek, "NATO ve benzeri kuruluşlar ile Amerika, Fransa, Almanya gibi devletler, olup biteni seyretmekten öteye gitmiyorlar" dedi.

MÜSLÜMAN ÜLKELERE ÇAĞRI

Çayır, petrol ihraç eden Müslüman ülkelere de çağrıda bulunarak, "İsrail'in saldırıları karşısında sessiz kalmamalılar. Hiç olmazsa bir ay, iki ay petrol satışını durdurun" ifadelerini kullandı. Bu duruşun, zulme karşı bir insanlık görevi olduğunu belirten Çayır, Türk milletinin bu konudaki kararlılığının altını çizdi.

"TÜRK MİLLETİ ZULMÜ DEFEDECEK GÜÇTEDİR"

Açıklamalarında Türk milletinin dayanışma ve direniş gücüne de değinen Çayır, "Türk milleti, bu coğrafyanın ve bu ülkenin istikbalidir. Allah'a şükür ki Türk milleti ayaktadır ve o zulmü defedecek güçtedir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri