Misafir Hizmetleri Eğitimi düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi'nin Medikal Park Hastaneleri ve Yüksek İhtisas Üniversitesi’nin ile birlikte düzenlediği "Misafir Hizmetleri Eğitimi" programı düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Medikal Park Hastaneleri ve Yüksek İhtisas Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği "Misafir Hizmetleri Eğitimi" programı başarıyla tamamlandı. Beş gün süren yoğun eğitim sürecinin ardından, Yüksek İhtisas Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bir törenle 15 katılımcıya sertifikaları takdim edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te istihdamı artırmaya yönelik projelerine hız kesmeden devam ediyor. Kariyer Merkezi'nin, Medikal Park Hastaneleri ve Yüksek İhtisas Üniversitesi ile yaptığı iş birliği sonucu düzenlenen "Misafir Hizmetleri Yetiştirme" eğitimi başarıyla sonlandırıldı. Eğitimi başarıyla bitiren 15 kursiyer, Yüksek İhtisas Üniversitesi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını almaya hak kazandı.

15 KURSİYER SERTİFİKA ALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi İdari İşler Müdürü Orhan Koçak, eğitim süreciyle ilgili, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak işsizlikle mücadele eden vatandaşlarımıza Kariyer Merkezi'miz öncülüğünde çeşitli kuruluşlarla yapılan iş birlikleri kapsamında mesleki eğitim programlarıyla katkı sunmaktayız. 5 gün süren eğitimi başarıyla tamamlayan 15 kursiyerimize oryantasyon süreçlerinde de desteğimizi sürdüreceğiz. Kariyer yolculuklarında kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

MLPCARE Misafir Hizmetleri Direktörü Tülay Aydın da, "Gençlerimizi istihdam etmek için bu yola çıktık. Bugün ilk sınıfımızı mezun ediyoruz. Dolayısıyla çok heyecanlıyız. Bu projenin devamı olacaktır ve gençlerimize iş imkânıyla kariyer yolculuğuna devam ediyoruz" diye konuştu.

Liv Hospital Ankara Genel Müdür Yardımcısı Seda Koru ise yeni projelere açık olduklarını belirterek, "Güzel bir proje oldu bizim için. İstihdama katkıda bulunmak bizim için çok kıymetli. İlk mezunlarımızla belki kariyer hedeflerinde hastanemizde buluşacağız. Bundan sonrada projelerimize devam edeceğiz. Yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.

KURSİYERLERDEN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR ETTİ

Sertifikalarını alan kursiyerler aldıkları eğitimle ilgili memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi

Kursiyer Buse Kıymaz "Çok heyecanlıyım. Öncelikle eğitmenlerime çok teşekkür ediyorum. Bize çok şey kattıklarını düşünüyorum. Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Yönetimi mezunuyum. Zaten 4 yıllık teorik bir bilgim vardı, üstüne pratik bilgimi geliştirerek kendi alanımda uzmanlaşmayı hedefliyorum. Burası benim için bir başlangıç. Bu eğitimin bana fark kattığını düşünüyorum. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri