Murat Köse, 2024 yerel seçimlerinde Mansur Yavaş'a rakip olacak

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çıkışlarıyla isminden sıkça söz ettiren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ABB için adaylığını açıkladı.

"YAVAŞ'A FARK ATACAĞIZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adaylık haberini duyuran Köse, "Ankara’ya talibim, Yavaş’a fark atacağız" dedi.

Köse, gerçekleştirdiği paylaşımda, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığına talip olduğumu büyük bir heyecan ile açıklıyorum. Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta ülkemiz, şehirlerimiz ve tabii güzel Ankaramızın gelecek beş yılına yön verecek, çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Birlikte yaşadığımız son 5 yılımıza bakarsak; Ankara’mıza prestij katacak yeni hiçbir eser üretilemediğini, güzel kentimizin ulaşım gibi, asfaltlama gibi rutin belediyecilik hizmetlerinde bile büyük gerileme yaşadığını ne yazık ki hep beraber izledik. Üzülerek söylüyorum Ankara’mız pırıltısını kaybediyor." dedi.

Mamak'ta gerçekleştirdiği projeleri referans gösteren Köse, tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde Ankara'nın 25 ilçesinde de bu hizmet ve eserleri uygulayacaklarını, 'Başkent'in pırıltısını yeniden kazandıracak çalışmalar üretmeye' talip olduğunu duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri