Murat Köse, ABB'ye aday mı oluyor?

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 31 Mart Yerel Seçimlerinde ABB adaylığı sinyali verip "Bizim de gönlümüzden adaylık geçer." dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri için Ankara'da yerel siyaset bir hayli hareketlendi. CHP'nin adayı olarak Mansur Yavaş ismi netleşirken, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın adayının kim olacağı ise merak ediliyor.

AK Parti'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok talip olduğunu açıklamıştı.

Turgut Altınok'un ardından Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de ABB adaylığı için sinyal veren açıklamalarda bulundu.

"Güzelim Ankara’mızı Türkiye Yüzyılı'na uygun bir şekilde yeniden ‘pırıltısı'na kavuşturarak daha modern ve yaşanılabilir bir şehre dönüştüreceğiz." diyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ABB adaylığı için "Bu kadar hizmet yapmış ve teveccüh kazanmışken tabii ki her belediye başkanı arkadaşım gibi bizim de gölümüzden adaylık geçer." dedi.

'GÖREVE HAZIRIM' MESAJI

Mamak'ta beş yıl boyunca önemli hizmetlerde bulunduklarını vurgulayan Köse, "Tam 174 projeyi hayata geçirerek seçim dönemi verdiğimiz sözlerin de üzerinde işler yaptık. Aynı zamanda grup başkanvekilliğinden mütevelli Ankara halkına karşı da muhalefet sorumluluğumuzu yerine getirdik." diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yönetimini eleştiren Murat Köse, adaylık konusuna ilişkin şunları söyledi:

"Adaylık konusuna gelince bu kadar hizmet yapmış ve teveccüh kazanmışken tabii ki her belediye başkanı arkadaşım gibi bizim de gölümüzden adaylık geçer. Tabii ki son söz de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluyor. Bize bu konuda bir görev tevdi edilirse, Allah’ın da izni ile Ankara’yı yeniden bir AK Parti belediyesi haline getirmek için elimizden geleni yaparız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri