Musa Polat: Hedefimiz 20 ilçede festival yapmak!

Sosyal Farkındalık Federasyonu ve Mamak Belediyesi'nin ortak organize ettiği Yaz Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Federasyon Başkanı Musa Polat hedefinin 20 ilçede festival düzenlemek olduğunu ifade etti.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Sosyal Farkındalık Federasyonu Genel Başkanı ve Tüm Engelliler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Musa Polat, yaz sezonu boyunca Ankara'nın 20 ilçesinde yaz festivalleri yapmayı planladıklarını aktardı. Polat, festivalden elde edilen gelir ile ihtiyaç sahiplerine toplamda 1.500 tekerlekli sandalye dağıtılacağını duyurdu.

"BELEDİYELERDEN MADDİ BEKLENTİMİZ YOK!"

Musa Polat, yapılacak festivallerde belediyelerden maddi bir beklentilerinin olmadığını ifade ederek, sadece yer tahsisi konusunda yardımcı olmalarını beklediğini söyledi. Belediyenin getirilen sanatçılar da dahil tüm masrafların kendileri tarafından karşılanacağını aktaran Polat, tek amaçlarının halka dokunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak olduğunun altını çizdi.

SALİH KILIÇ: TEK BEKLENTİMİZ İNSANLARIN MUTLULUĞU

Engelliler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kılıç, böyle güzel bir etkinliğe verdiği destekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Musa Polat'ın destekleri ile daha büyük çalışmalar yapılacağını belirtti.

Kılıç, yapılan etkinlikte önemli olanın halk ile iç içe olmak olduğunu belirterek, "İnsanlar mutlu, bizler mutluyuz. Başkanımız Musa Polat yapılacak etkinliklerle yüzlerce tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayacak. Bizler böyle değerli bir etkinlikte fayda sağlayarak mutlu oluyoruz. Tek beklentimiz insanların mutluluğu." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri