Narin'in ismi Mamak'taki bir parkta yaşatılacak

Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayetinin ardından Mamak Belediye Meclisi, 8 yaşındaki Narin'in isminin ilçedeki bir parka verilmesini kararlaştırdı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti Türkiye'yi derinden sarstı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in imzasıyla Belediye Meclisine sunulan önergeyle birlikte, Narin Güran'ın isminin Mamak'taki bir parka verilmesi kararlaştırıldı. Mamak Belediye Meclisi, teklifi oy birliğiyle kabul etti.

Başkan Şahin, "Bizler, çocuklarımızın isimlerini kötü hatıralarla değil, onlara yakışan güzel yerlerle yaşatmayı görev biliyoruz. Narin'in ismini Mamak’ta bir parkımıza vererek ona, hayatında hak ettiği sevgi ve güveni temsil eden bir yer armağan etmek istiyoruz. Böylece, Narin'in hatırası çocukların kahkahalarıyla dolu, huzurla anılan bir yerde, umutla yaşamaya devam edecek. Aldığımız bu karar, tüm çocuklarımız için bir söz olsun; onların hayatları bizim en büyük sorumluluğumuzdur" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri