Nihat Günder'den Başkan Şahin'e ziyaret

MHP Alaca Eski İlçe Başkanı Nihat Günder ve beraberindeki heyet, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, MHP Alaca Eski İlçe Başkanı Nihat Günder ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Şahin, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Çorum Alaca önceki dönem MHP İlçe Başkanı Nihat Günder ve değerli heyetini ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Vefa Motorize Derneği Genel Sekreteri Kemal Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Acar ve İlhan Arslanoğlu’nu Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.

Şahin, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Vefa Motorize Derneği Genel Sekreteri Sayın Kemal Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Elif Acar ve Sayın İlhan Arslanoğlu’nu misafir ettik." ifadelerini kullandı.

"MAMAK’TA HER YERDEYİZ, BİR ARADAYIZ"

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya hesabından otobüse bindiği görüntüleri paylaştı.

Başkan Şahin, "Mamak’ta her yerdeyiz, bir aradayız." mesajını verdi.

100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Projenin her aşamasını titizlikle takip ediyor, vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri