Öğrenciler yeni döneme tertemiz okullarda başlayacak

Altındağ'da okullar, yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirildi. 9 Eylül’de başlayacak olan yeni dönem öncesinde, Altındağ’daki tüm okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı.

Altındağ'daki okullar, yeni eğitim ve öğretim yılına tertemiz bir başlangıç yapacak. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatları doğrultusunda, ilçedeki okullarda hummalı bir çalışma yürüten ekipler, okul bahçelerini titizlikle temizledi. Birikmiş çöplerin toplanmasının ardından, süpürme ve sulama işlemleri de eksiksiz olarak tamamlandı.

“OKULLARIMIZ PIRIL PIRIL”

Okulları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır hale getirmek için titiz bir biçimde çalıştıklarını söyleyen Başkan Tiryaki “Öğrencilerimiz yaz tatili boyunca okullarından uzak kaldı. Okullar öğrencileri, öğrenciler de okulları çok özledi. Yeni eğitim ve öğretim yılında okullarımız öğrencileri pırıl pırıl karşılasın, öğrencilerimiz de okullarını görünce içleri açılsın istedik. Bu nedenle ilçemizde bulunan okullarımızda temizlik çalışması gerçekleştirdik. Okullarımız pırıl pırıl bir görüntüye kavuştu” dedi.

Başkan Tiryaki “Çocuklarımızın her zaman temiz ve bakımlı okullarda eğitim görmeleri için elimizden geleni yapacağız. Altındağ Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri